Bellona Ni̇lse Mobi̇lya

3.1
(37)

Bellona Ni̇lse Mobi̇lya adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Karabağlar, Yeşillik Cd. No:282/1-A, Karabağlar – İzmir

Telefon : (0232) 237 22 66

Bellona Ni̇lse Mobi̇lya Yol Tarifi

BELLONA - NİLSE MOBİLYA

Bellona Ni̇lse Mobi̇lya İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Karabağlar, Yeşillik Cd. No:282/1-A, Karabağlar – İzmir olan Bellona Ni̇lse Mobi̇lya, işletmesine (0232) 237 22 66 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bellona Ni̇lse Mobi̇lya ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Bellona Ni̇lse Mobi̇lya yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bellona Ni̇lse Mobi̇lya hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Bellona Ni̇lse Mobi̇lya ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Bellona Ni̇lse Mobi̇lya ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Bellona Ni̇lse Mobi̇lya için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Bellona Ni̇lse Mobi̇lya bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Bellona Ni̇lse Mobi̇lya sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 3.1 / 5. Toplam Oy : 37

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Bellona Ni̇lse Mobi̇lya Yorumları

  1. Bellona nilse mobilyadan geçen hafta bütün ev esyalarimizi aldık.bir hafta içinde kurulum oldu.sorumlu Nurcan hanımin bize ilgisi alakası güler yüzü ve verdiği çok güzel fikirlerle birlikte içimize sinen bir ev oldu.bu mağazayı muhakkak ziyaret edin.TAYFUN

  2. Güleryüzlü,samimi musteri memnuniyeti icin çabalayan bir firma yatak+baza+baslik aldik fiyatta da yardimci oldular.Iyi niyetli ve guleryuzlu Nurcan hanim Aykut bey ve Erdal beye tesekkurlerimizi iletiyoruz.Teslimatta ürünlerde de hicbir problem yasamadik soylenen tarihte sapasaglam teslim edild.Yatak odasi ve konsolumuzu. Koltuk takimimiz icinde bu firmayi tercih edecegiz.HIZMET VE SAMIMIYETINIZE TEKRAR TESEKKURLER….

  3. Öncelikle belirtmek isterim ki 5 Yıldız ekleyenler orada çalışanlar. Nilse Karabağlar Bellona kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Yoruma Kapalı